2014-06-17 03:19:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Figyeljen oda jobban a teendőire

Napi horoszkóp június 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Figyeljen oda jobban a teendőire! A karrier házában járó Plútó hatására talán sokszor nem is tudja, hogy mi az ön hivatása, miben kellene valami nagyot alkotnia. A változások sodrásában csak egyet tehet: próbál megfelelni minden áron!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma sugárzó, és különlegesen vonzó jelenség lehet ön a jegyében járó Vénusz hatására. Nem is csoda, ha bárhová megy, a figyelem középpontjába kerülhet. Tegyen rá még egy lapáttal: öltözzön a szokásosnál gondosabban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A tudomására jut egy információ, amit eddig jótét lelkek elhallgattak ön elől. Nem kell mindjárt összeesküvés-elméleteket gyártania, hiszen valószínűleg tényleg csak meg akarták kímélni önt. Persze most már másként kell döntenie. De csak most.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma nehezére eshet megfelelni az elvárásoknak. Sem a munkahelyén, sem az otthonában nem tűri a szabályokat. De egy helyen mégis jobb, ha betartja: a közlekedésben. Ellenkező esetben súlyos pénzügyi következményekkel is számolhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje, hogy végre új ismeretségeket kössön. Ehhez nem is messze kellene most mennie, hanem éppen fordítva: közel. Azok, akiken eddig talán keresztülnézett, ma más fényben tűnhetnek fel ön előtt. Barátság is születhet így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehéz lesz ma leküzdenie azt a hajlamát, hogy mindenki más elé helyezze saját magát. Természetes, hogy az önérdek a legerősebb, de vannak más szempontok is. Koncentráljon tudatosan erre, és próbálja meg magát beleélni mások helyzetébe!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A hangulatát erősen befolyásolják ma a külvilág történései. A bekövetkező hirtelen változásokért hajlamos lehet másokat hibáztatni, pedig valószínűleg nincs konkrét bűnbak. Ma inkább ne nézzen híradót: ami nem közvetlenül önre tartozik, azt jobb, ha elkerüli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Feledkezzen meg egy kicsit az akaratról! Ma talán nem minden úgy alakul, ahogy azt elvárta volna, de nem várhatja el a világtól, hogy olyan tökéletes legyen, mint az ön képzeletében. Ám, ha engedékenyebb, a világ is kezesebbé válik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Már reggel valamiféle bizsergést érezhet a testében: valamit szeretne, és ezt most el is érheti, legyen szó egy új sportról, kihívást jelentő munkáról, vagy szerelemről. Esetleg mindezekről egyszerre. A világ ma az öné, a képzeletén múlik, mit kezd vele.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Azt hiszi, hogy kifejezetten önnel packáznak mások, pedig ez koránt sincsen így. A valóság az, hogy az önben zajló változásokat a környezete is csak nehezen tudja követni. Ezért tűnik úgy, mintha folyton falakba ütközne.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A jegyében járó Hold miatt ma kissé szétszórt lehet, és ezért hajlamos olyan könnyelműségekre, amikre máskor sohasem. Nézzen a lába elé jobban, már csak azért is, mert még az is megeshet, hogy a munkába papucsban indul el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma szokatlanul felvágták a nyelvét: kritikus és szélsőséges véleményeivel bombázhatja a környezetét. Ez néha helyénvaló, de vigyázzon, nehogy túllőjön a célon. Az igazságtalansággal épp az ellenkezőjét éri el, mint amit akart.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: